5 STVARI KOJE HOSTEL OS ČINE JEDINSTVENIM HOSTELOM U OSIJEKU!

5 STVARI KOJE HOSTEL OS ČINE JEDINSTVENIM HOSTELOM U OSIJEKU

Više od mjesta za noćenje! To je mjesto gdje počinje tvoja osječka priča i ne može biti bolja startna točka.

Naime, grad se može pohvaliti s nekoliko sjajnih hostela, ali postoji samo jedan Hostel OS .

Evo, kako i zašto:

LOKACIJA:

 

I to ne bilo kakva već lokacija u samom srcu grada Osijeka . Drugim riječima, nalaziš se na pješačkoj udaljenosti od svih najvažnijih atrakcija – od konkatedrale sv. Petra i Pavla samo nekoliko koraka. Glavni osječki trg Ante Starčevića, poznata šetnica pored rijeke Drave – Promenada , Zoo vrt, HNK, poznato osječko kupalište “Copacabana” , bazeni, kafići, barovi i restorani baš sve Vam je na dohvat ruke.

PROMENADA OSIJEK

MOGUĆNOST IZBORA I VIŠE …

 

Možeš birati između privatnih dvokrevetnih soba, novouređene deluxe comfort sobe, mješovitih spavaona od 4, 6 i 10 kreveta.  Odaberi sobu u kojoj ćeš prenoćiti, upoznati se i čavrljati  s ostalim gostima hostela ili se odluči za malo više udobnosti i privatnosti u dvokrevetnoj sobi koje su uređene u hotelskim  standardima.  No, to nije sve! U sklopu Hostela se nalazi poznati osječki restoran gdje možete doručkovati, ručati ili večerati. Tu je i unutrašnje dvorište gdje možete popiti svoje omiljeno piće i družiti se pod zvjezdanim nebom. Nadalje, možete računati na naše ljubazno osoblje koje će Vam dati sve potrebne informacije o gradu i šire. Opustite se i osjetite sjajnu energiju grada čim spustite svoje putne torbe!

DIZAJN I PRIČA

 

Logo Hostela OS je plave boje ali u tome nema ništa slučajno. Naime, izborom boje i detalja Hostel OS odaje počast gradu.

Ako ste ikad posjetili Hostel OS mogli ste primijetiti da u cijelom Hostelu stoje slike našeg predivnog grada  – Osijeka. Također na webu Hostela OS kontinuirano objavljujemo gdje ići, što vidjeti i sve druge korisne informacije koje Vam mogu pomoći da se lakše snađete u Osijeku i da uživate puno više kada stignete.

Hostel OS priča priču o gradu na Dravi.

Želimo da se zaljubite u ovaj predivan grad na istoku Slavonije, doživite sve čari ovog grada i uvijek nam se rado vratite.

Hostel OS - bašta
logo

FANTASTIČAN POGLED

 

 

Jedan od najboljih u gradu! Uostalom, imaš izravan pogled na poznatu osječku konkatedralu sv. Petra i Pavla.

Hostel OS - znak

DOGAĐANJA

Događanja su doslovno na hostelskom pragu! Samo nekoliko koraka od Hostela OS nalazi se glavni gradski trg Ante Starčevića gdje često budu razna događanja kao što su Sportsko natjecanje Hrvatski PRO 3 na 3 TOUR otvoreno prvenstvo hrvatske u 3×3 košarci i ljetni koncerti. Također Promenada koja je samo 3 minuta od Hostela,  obogaćena ponudom lokalnih obrtnika i proizvođača predstavljaju svoje domaće i unikatne proizvode. Ako želite pogledati kazališnu predstavu trebat će Vam samo minuta do poznatog HNK jer se nalazi samo nekoliko koraka od Hostela OS. Sama lokacija Hostela oduvijek je bila središte javnog života i nastavlja biti među najboljim mjestima za velika događanja u gradu, uključujući i osječke ljetne noći koje su već tradicionalno posljednje subote lipnja, srpnja i kolovoza. Događanja na drugim popularnim točkama poput Tvrđe također su nadohvat ruke udaljeni manje od 10 minuta hoda.

JEDINSTVEN U OSIJEKU

Hostel OS ! Tvoja savršena formula za boravak u Osijeku. Hostel koji je značajno iznad hostelskih standarda. Ne vjerujete nam na riječ? Dođite i uvjerite se sami.

 

Započni svoje osječko putovanje u Hostelu OS bilo da si solo, s partnerom ili prijateljima.  Pripremi se i iskoristi dan uz nevjerojatne trenutke za pamćenje.

DRUGI POSTOVI NA BLOGU

hrHrvatski