ADVENT U OSIJEKU

ADVENT U OSIJEKU

Zakoračite u čaroliju ovogodišnjeg Adventa u Osijeku !

Došlo nam je najljepše doba godine kada grad obasja tisuće lampica, prožimaju mirisi slatkih i slanih uličnih jela i toplih napitaka i ispune zvuci blagdanske glazbe i veselja

Poznato je da se ove godine Advent vraća na svoju čarobnu lokaciju u baroknu jezgru Tvrđu.

Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište (Ledena bajka), jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Osijeku! Zvuci veselih Božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni miris kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo.

Posebna atrakcija Adventa u Osijeku jeste svakako – Ferris wheel, rotirajući kotač kojeg imaju sve europske i svjetske metropole. Tako će i Osijek u gostima imati najveći kotač u Hrvatskoj koji nikako ne smijete propustiti!

Posebna atrakcija Adventa u Osijeku svakako je- Ferris wheel, rotirajući kotač kojeg imaju sve europske i svjetske metropole. Tako će i Osijek u gostima imati najveći kotač u Hrvatskoj koji nikako ne smijete propustiti!

Screenshot_20221206_115309

Osim božićnog sajma i bogatog programa u središtu stare jezgre, sve će upotpunit i veliki lunapark kod ”Školjke”, panoramski kotač u Tvrđi, središnji gradski bor uz osječku katedralu, kao i uređeni ugostiteljski punktovi u središtu grada.

Screenshot_20221206_115229
Screenshot_20221204_123030
Izrezak

Ove godine Osječkim ulicama vozit će čak dva Božićna tramvaja a također nam dolazi i nova tramvajska stanica. Tramvaji kao iz bajke, nazvani Ledeno kraljevstvo izlaze na tračnice. U njima će zasigurno uživati oni najmlađi, ali i oni nešto stariji koji u sebi nose dječji duh.

Izrezak1
Izrezak2
Izrezak3

Lampice, gnomovi i niz drugih božićnih ukrasa krasi ovaj čarobni tramvaj.

DRUGI POSTOVI NA BLOGU

hrHrvatski