Hostel OS – mjesto susreta, prijateljstva i pustolovina u centru Osijeka

Hostel OS – mjesto susreta, prijateljstva i pustolovina u centru Osijeka

Dobrodošli u Hostel OS, Vašu avanturu u srcu Osijeka. Naš hostel nije samo mjesto za spavanje, to je mjesto gdje se sudaraju kulture, gdje se rađaju prijateljstva i gdje se stvaraju uspomene.

 

Hostel OS se ponosi time što smo domaćin raznolikim grupama gostiju koji dolaze iz svih dijelova svijeta. Počevši od Erasmus studenata do učenika osnovnih i srednjih škola, te grupa gostiju koji su došli na posebna događanja kao što su sportski turniri i kulturne manifestacije, naš hostel je svjedok mnogih priča i prijateljstava koja su se ovdje rodila

Portugalci-Erasmus 2022

Erasmus – grupa gostiju iz Portugala

Wandercon 2023.

Naši gosti , sudionici u gamerskom festivalu Wandercon

343929319_1245670989401701_6037952495685295577_n

Gosti iz Australije , sudionici tensikog turnira – Osijek Open 2023

Kako su mnogi naši gosti primijetili, čar višekrevetnih soba leži u dijeljenju prostora s prijateljima. Za učenike koji dolaze u grupama, ovo je prava poslastica. Dijeljenje sobe s prijateljima čini boravak ne samo praktičnim, već i nevjerojatno zabavnim. Kad koristite krevet na katu i dijelite sobu s prijateljima, to stvara poseban osjećaj zajedništva i pustolovine.

 

Ali to nije sve! Višekrevetne sobe također pružaju priliku za upoznavanje novih ljudi. Gosti koji dijele sobu često razmjenjuju svoja iskustva i priče. Nekada se čuju smijeh i priče do kasnih sati, dok se ljudi povezuju i stvaraju nova prijateljstva. Tko zna kakva zanimljiva prijateljstva možete stvoriti dok dijelite sobu s nepoznatima. Često se događa da tijekom boravka otkrijete zanimljive navike svojih cimera, poput  „ Nikad ne spavam bez svog Winnie-a Pooha“ ili „ Uvijek spavam, s jednom otkrivenom nogom“.

Medicinska škola Njemačka

Naši divni gosti iz medicinske škole, Njemačka

Mađarska gosti - Ferivi Polumaraton

Naši dragi gosti iz Mađarske, sudionici Ferivi polumaratona

U Hostelu OS , svaka grupa gostiju donosi svoju jedinstvenu priču, bilo da su to Erasmus avanturisti, učenici škole „Epoha“ , studenti medicine iz Njemačke , razne sportske ekipe kao što su “Scotland Highlanders“ , veslači „Marina Kaštela“ , grupa mladih nogometaša iz Malezije ili sudionici događanja kao što su „Osijek Open“ ili „ Pannonian Challenge“ . Naš hostel je poprište za raznolikost , gdje se kulture i prijateljstva spajaju , a svaki gost ostavlja svoj neizbrisiv trag.

Panonnian Challange

Gosti i sudionici festivala Pannonian Challenge

Chile gosti

Dragi gosti iz Chile-a i sudionici festivala Pannonian Challenge

Slike Malaysia

Dragi gosti iz Malezije – sportaši

Naša stručna ekipa hostela ima bogato iskustvo u organizaciji boravaka za grupe. Rado ćemo Vam pružiti savjete o najboljim načinima kako iskoristiti svoj boravak Osijeku i učiniti ga nezaboravnim.

 

Hostel OS je savršeno smješten za brzi pristup restoranima, barovima, trgovinama i glavnim znamenitostima grada Osijeka. Grupama je lako istražiti grad i sudjelovati u različitim događanjima.

 

Također , moramo naglasiti da nudimo prilagođene ponude za grupe. Ponosni smo što možemo pružiti posebne ponude za grupe gostiju, uključujući povoljnije cijene i prilagođene usluge kako bi boravak bio što ugodniji i praktičniji.

 

 

Gosti u Hostelu

Dragi gosti iz Mađarske

IMG_1009

Sudionici  “Pannonian Challenge” festivala 

Veslački klub Marina Kaštela

Naši dragi gosti – veslači ” Marina Kaštela”

DRUGI POSTOVI NA BLOGU

hrHrvatski