Ove veljače prigrlite ljubav i romantiku u prekrasnom Osijeku uz Hostel OS!

Ove veljače prigrlite ljubav i romantiku u prekrasnom Osijeku uz Hostel OS!

Za najromantičniji mjesec u godini, pozivamo sve Vas da posjetite naš prekrasan Osijek ove veljače.

 

Osijek, grad poznat po zadivljujućoj ljepoti i bogatoj kulturnoj baštini, savršena je kulisa za romantični bijeg. Dok lutate šarmantnim ulicama, ruku pod ruku, osjetiti će te kako svaki kutak našeg grada odiše romantikom. Zadivljujuća arhitektura, pogled na rijeku Dravu i živahna atmosfera čine Osijek idiličnim odredištem za zaljubljene.

Foto-Grad Osijek, Tvrđa
cestitka hostel valentinovo
mojosijek.com (@mojosijekcom)- most sa masnom

Smješten u srcu Osijeka, Hostel Os nudi toplu i gostoljubivu atmosferu, savršenu za stvaranje nezaboravnih uspomena s vama dragom osobom ili prijateljima.

Dvokrevetna soba
Soba 522- Siječanj 2023-latice i logo
Soba 522
soba-latice

Uronite u udobnost naših luksuznih Deluxe dvokrevetnih soba ili moderno uređenog apartmana. Ovi intimni i šarmantni prostori nude prekrasan pogled na naše unutarnje dvorište i veličanstvenu Osječku konkatedralu sv. Petra i Pavla.

U Hostelu OS, posebnu pažnju posvećujemo stvaranju jedinstvenog iskustva za naše goste. Naš tim osmislio je poseban romantični paket kako bi uljepšao vaš boravak i učinio vašu proslavu Valentinova doista nesvakidašnjom. Naše ljubazno osoblje uvijek vam stoji na raspolaganju za preporuke i pomoć u planiranju vašeg dana.

 

Foto-Sergio Gobbo, HTZ

crveni-most-scaled
Foto-Unikom Facebook Sakuntala

Dođite, opustite se i proslavite ljubav s nama u Hostelu Os ove veljače. Vama i Vašim  najdražima želimo Valentinovo ispunjeno ljubavlju, radošću i nezaboravnim trenucima u Osijeku.

DRUGI POSTOVI NA BLOGU

hrHrvatski