Pravila za goste s kućnim ljubimcima

Pravila za goste s kućnim ljubimcima

Hostel OS je „pet-friendly“ Hostel koji prihvaća pse do 20 kg, i to maksimalno dva psa po sobi ukupne težine 40 kg.

Za noćenje pasa naplaćuje se naknada od 125 HRK po psu i noćenju, te će se ista dodati na Vaš račun. Dodatno čišćenje sobe prilikom odjave iz Hostel OS je uključeno u cijenu. Psi vodiči i psi pomagači su uvijek dobrodošli bez naknade.

Cijena za noćenje psa uključuje paket dobrodošlice koji će Vam biti predan prilikom dolaska i prijave u Hostel OS. Paket dobrodošlice uključuje specijalne pogodnosti za Vašeg kućnog ljubimca: krevetić, posude za vodu i hranu s podloškom, oznaku za vrata te informacije o lokalnim trgovinama za kućne ljubimce, salonima za uljepšavanje pasa i veterinarima. Krevetić, zdjele za hranu i podmetač za psa su na raspolaganju za upotrebu samo tijekom boravka u Hostelu te su vlasništvo Hostela OS.

Potrebno je obavijestiti Hostel o boravku psa/pasa prilikom rezervacije smještaja odnosno najkasnije tri dana prije dolaska u Hostel OS.

Vlasnik je obavezan ponijeti sa sobom potvrde o imunizaciji psa.

Radi udobnosti ostalih gostiju Hostela, psima nije dozvoljen ulazak u tzv. Društvenu prostoriju. Ovo pravilo ne vrijedi za pse vodiče i pse pomagače kojima je ulazak dopušten u sve dijelove Hostela OS.

Prilikom boravka ili prolaženja kroz predvorje ili javne prostore i prostorije Hostela, psi moraju biti na povodcu ili u nosaču za kućne ljubimce.

Psi mogu ostati sami i bez nadzora u Hostelskim sobama ukoliko se ponašaju pristojno. Ukoliko namjeravate psa ostaviti bez nadzora u sobi, o tome ste dužni obavijestiti Recepciju Hostela te na vrata sobe staviti od strane Hostela dobivenu oznaku: “Molimo, ne ulazite. Iako smo izašli, naš pas je u sobi i odmara.” Međutim, ukoliko Vaš pas ometa ostale goste ili osoblje Hostela, tada ne može ostati sam u sobi bez nadzora vlasnika.

Vlasnik je dužan biti prisutan u sobi ako je član osoblja Hostela zbog bilo kojeg opravdanog razloga u sobi. Čišćenje sobe mora biti dogovoreno u vrijeme kada pas nije u sobi ili kada je u sobi zajedno s psom i njegov vlasnik.

Vlasnici pasa su odgovorni za svoje ljubimce kao i za bilo kakvu štetu koja uslijed djelovanja njihovog psa nastane u vidu fizičke ozljede nanesene nekoj osobi i u slučaju bilo kakvog oštećenja na imovini Hostela, te su dužni potpisati Izjavu o suglasnosti prilikom prijave u Hostel OS.

Ukoliko je kao posljedica boravka Vašeg psa u sobi potrebno izvanredno čišćenje ili su nastala oštećenja, Hostel OS je ovlašten naplatiti dodatne usluge i popravke.

Obveza je vlasnika da spriječi nastanak bilo kakvih smetnji koje mogu rezultirati pritužbama ostalih gostiju ili osoblja Hostela. Ukoliko Vaš pas ometa ostale goste Hostela, Uprava Hostela ima pravo zatražiti da napustite Hostel bez prava na povrat novca. Ukoliko se Vaš pas smatra opasnim, ili postoji opasnost da bi mogao naškoditi ili zastrašiti ostale goste Hostela OS, Uprava Hostela ima diskrecijsko pravo ukloniti psa iz Hostela.

Uvažavajući ostale goste u Hostelu, molimo Vas da uklonite sav otpad koji nastane od Vašega psa u unutarnjim prostorijama i vanjskom prostoru Hostela OS

hrHrvatski