Razbijanje mitova o hostelima u Hostelu OS

RAZBIJANJE MITOVA O HOSTELIMA U HOSTELU OS

09.10.2022.

Mnogi ljudi imaju predrasude kada je ovakav tip smještaja u pitanju. Da li je to zbog čuvenog horor filma “Hostel” ili zato što se hosteli poistovjećuju sa planinarskim domovima zbog višekrevetnih soba, ne možemo biti sigurni. U svakom slučaju riječ je o velikoj zabludi. Hosteli u mnogim slučajevima mogu biti čistiji i bolje opremljeniji od hotela, ali i bolje pozicionirani na turističkim kartama, te su cjenovno pristupačniji.

Zato zablude o hostelima poput našeg ne vrijede.

HOSTEL OS NIJE SAMO ZA MLAĐU POPULACIJU

Našim hodnicima trčali su dvogodišnjaci, turisti s naprtnjačama u mirovini, zaljubljeni parovi, skupine prijatelja u dvadesetima, zalutali biciklisti željni avanture, te školske grupe koje nisu požalile ni jedan trenutak dijeljenja soba sa prijateljima. 

Dobrodošli su nam svi bez obzira na dob, spol, nacionalnost i razlog putovanja.

HOSTEL OS NIJE SAMO ZA ONE KOJI ŽELE PROĆI JEFTINIJE NA PUTOVANJIMA

Želite spavati u višekrevetnoj sobi za 20 eura? Može, imamo takvih soba. Ili biste radije sobu samo za sebe, s odličnim pogledom i više mjesta, a ne smeta vam platiti više, do 35 eura, za sobu? Imamo i takvih soba. Trebate samo odabrati ono što odgovara vašim željama i novčaniku.

HOSTEL OS NEMA SAMO KREVETE NA KAT

Zamišljate sobu sa škripavim krevetima na kat gdje se ne možete previše naspavati, pogotovo ako vam se cimer ili cimerica bacaka i okreće na sve strane? Daleko ste od istine.

Naši kreveti na kat su ugrađeni i rađeni po mjeri za vas i vaš su savršeni spavaći prostor u spavaonici. Ako želite mira i privatnosti možete navući zastor da vas nitko ne ometa. Ako volite čitati pored svakog kreveta nalaze se zidne lampe. Sve u svemu krevet na kat je u našem Hostelu luksuzan krevet kojeg svako može poželjeti. Osim kreveta na kat uvijek možete odabrati spavanje u dvokrevetnim sobama sa dva odvojena kreveta, ili ih spojiti u bračni krevet za vas i vama blisku osobu.

A uz to kao bonus detalj našeg Hostela OS, svaka dvokrevetna ili višekrevetna soba ima svoju kupaonicu, te se ne morate brinuti da li ćete ju dijeliti sa svakim gostom u hostelu.

HOSTEL OS NIJE OBIČAN HOSTEL

Očekujete bijele zidove, jednostavno pokućstvo, dosadnu kupaonicu? Toga NEMA u Hostelu OS. Umjesto toga ulazite u svijet pozitive i veselja, umjetnina koje slave Osijek, te ludo šarenih i udobnih kupaonica, koje su u svakoj sobi drugačije.

Hostel OS je pun života i u njemu ćete odsjedati s ljubavlju.

HOSTEL OS JE ČIST I SIGURAN

Naš broj bodova za čistoću je praktički besprijekoran. Ako nam ne vjerujete, samo provjerite naše recenzije i ocjene. Stoga, nemojte sumnjati dali će vas u Hostelu OS dočekati čista kupaonica, uredno namješteni kreveti i ručnici.

Što je s vašim osobnim stvarima? Naše sobe imaju ormariće s lokotom i ključićem tako da svoje dragocjenosti možete čuvati tamo, a ključić ponijeti sa sobom, kako biste još više bili sigurni u sigurnost vaših stvari. Također, Hostel OS jedan je od rijetkih koji ima 24/7 nadzor, te Vam se kod nas ništa loše ne može dogoditi, netko je uvijek tu da pazi na Vas, pored našeg divnog osoblja.

NAŠ HOSTEL OS JE JEDINSTVEN

Hostel OS nije samo hostel, to je mjesto koje vam daje najbolje polazište za istraživanje Osijeka, fantastične poglede, opuštenu atmosferu, pozitivu i veselje u zraku, besplatan WiFi, domaće poslastice, friško skuhane jutarnje čajeve i kavice i puno je više od predrasuda Hostela kao što mnogi zamišljaju.

 

A ako nam još uvijek ne vjerujete na riječ, dođite i uvjerite se sami, nemamo vam što skrivati, osim ponekog iznenađenja tokom vašeg boravka, ali vjerujte nećete ostati razočarani, dapače, možda kad jednom dođete odlučite i još malo ostati.

DRUGI POSTOVI NA BLOGU

hrHrvatski