Rezervirajte

REZERVIRAJTE

22.09.2022.

Otvorite kartu Hrvatske, zumirajte u Slavoniju! Zumirajte u Osijek! Zumirajte u srce Osijeka.

Tu se nalazi trg Ante Starčevića i Katedrala Sv. Petra i Pavla, te Vaš najbolji hostel, na najboljoj lokaciji –  Hostel OS.

Rezervirajte izravno kod nas, jednostavno zato što je pametnije. Evo i zašto:

 

NAJBOLJA CIJENA

Mislite li da bi cijene smještaja mogle biti bolje bilo gdje drugdje? Razmislite! I ne gubite vrijeme. Mi ih imamo!

 

JAMSTVO REZERVACIJE

Nakon nekoliko klikova ste gotovi i zabava može početi! Nakon što dobijete potvrdu rezervacije, vaša rezervacija je sigurna kod nas i ništa ju ne može promijeniti. Osim ako vas odlučimo počastiti besplatnom nadogradnjom, kao što je soba s još boljim pogledom.

SIGURNA ONLINE REZERVACIJA

Budite sigurni da je vaše ime sigurno kod nas, baš kao i svi drugi osobni podaci koje trebate unijeti prilikom rezervacije.

POGLEDAJTE NAŠE SOBE PRIJE DOLASKA

 

Ušuljajte se u naše sobe i izbliza pogledajte čemu se možete radovati. Ali psst! Pogled je još bolji uživo!

 

UPOZNAJTE NAS PRIJE NEGO ŠTO DOĐETE

 

Nalazimo se na nevjerojatnoj lokaciji u samom centru grada, stoga imamo i najbolje poglede! Volimo počastiti naše goste domaćim tradicionalnim slasticama, povremenim kavicama i savjetima.

 

VAŠI STRUČNJACI ZA OSIJEK

 

Znamo sve. Samo nas pitajte. Pomoći ćemo vam oko stvari koje možda ni ne pomislite pitati. Naš blog je vaš izvrstan izvor informacija za sve o Osijeku, od nadolazećih događaja do korisnih informacija. Čak i ako postavite još neodgovoreno pitanje, naše osoblje će napraviti sve u svojoj mogućnosti kako bi vam dali odgovor.

 

REZERVIRAJTE IZRAVNO

 

Imamo znanja, volje, volimo i živimo za Osijek. Dakle, vjerujte nam, nema boljeg mjesta za rezervaciju vašeg boravka u Osijeku od našeg Hostela OS. Uvijek smo sretni što vas možemo upoznati i poželjeti vam dobrodošlicu, zato što nam je svaki gost najdraži gost.

 

DRUGI POSTOVI NA BLOGU

hrHrvatski