UŽIVANJE U OSIJEKU – SOLO, – S PARTNEROM ILI PRIJATELJIMA

UŽIVANJE U OSIJEKU – SOLO, - S PARTNEROM ILI PRIJATELJIMA

Osijek za sve! Putuješ zbog romantike, zabave s prijateljima ili solo odmora? Ne brini, Osijek ima ponešto za svakoga, od smještaja do aktivnosti i turističkih atrakcija.

SOLO PUTOVANJE

 

Posjećuješ Osijek sam/a? Onda uživaj u boravku skrojenom po vlastitoj mjeri. Počevši od sobe koju ćeš odabrati, Hostel OS nudi ti izvrstan izbor koji savršeno odgovara tvojim željama. Ne moraš prilagođavati svoje planove drugima, što ti omogućuje da si uzmeš vremena kako bi mogao iskusiti sve ono što grad nudi.

Prođite jednom od najljepših ulica u Osijeku, ali i šire, nosi ime Europska avenija i nalazi se u samom centru Osijeka. Posebna je po brojnim veličanstvenim gradskim palačama, od kojih su mnoge i obnovljene i čine jedan od najljepših secesijskih nizova u Europi.

Uživaj u pogledu na konkatedralu Svetog Petra i Pavla ili u fascinantnim muzejima poput Muzeja Slavonije ili Arheološkog muzeja.

Poželiš li društvo, posjeti Tvrđu, upusti se u razgovor s lokalcima na tržnici ili drugim posjetiteljima na zanimljivim mjestima.

Hostel OS također nudi zajedničke prostore u kojima možeš upoznati i družiti se s ostalim gostima hostela.

ROMANTIČNI BIJEG

 

Čista romantika samo za vas dvoje. Od trenutka kada ostavite svoje putne torbe u elegantnoj dvokrevetnoj sobi s prekrasnim pogledom, kao što ima Hostel OS , pa sve do trenutka kada napustite hostel.

Prošećite Promenadom, uređeno šetalište uz Dravu koje se proteže gotovo duž cijelog grada.

Priuštite si gozbu za osjetila i razmislite o romantičnoj večeri u nekom od šarmantnih restorana  u Osijeku. Odaberite svoj savršeni restoran prema lokaciji, ambijentu, svojim kulinarskim preferencijama i uživajte u finom obroku.

Ako imate dan ili dva viška, svakako posjetite obližnji biser Baranje – park prirode Kopački Rit.

Odlučite se za izlet u Kopački Rit jer ovaj park prirode je dom brojnih biljnih i životinjskih vrsta pa se naziva i Europskom Amazonom.

Soba 522-romantična ponuda 2023.

ODMOR S EKIPOM

Okupi ekipu i doživi Osijek sa svojim omiljenim ljudima. Putujući s prijateljima, možeš računati na podršku, zbližavanje i stvaranje cjeloživotnih uspomena na Osijek, onih kojima ćeš se uvijek rado vraćati.

Započni rezerviranjem više krevetne sobe za cijelu ekipu u Hostelu OS, tako ostaješ u centru i uz to dijeliš prostor s frendovima. Zatim kreni u istraživanje povijesti starog Osijeka počevši od Tvrđe – najpoznatijem simbolu grada. Krenite pješke uz vrata i bedeme starog grada (UNESCO-va baština), a unutar zidina Tvrđe možete popiti kavu, čaj ili obići muzej. Unutar Tvrđe je smješteno nekoliko fakulteta, gradska uprava, samostan, Muzej Slavonije… U svako doba dana Tvrđa živi i puna je mladosti i studenata, a srećom, i sve većim brojem turista koji otkrivaju ovaj jedinstveni grad.

 

Ne zaboravi istražiti Osječki noćni život. Zabavi se i u živahnoj Tvrđi, opusti se u nekom od pubova , pristupačna i ležerna mjesta za dobru zabavu i glazbu uživo, zatim pleši cijelu noć u poznatim osječkim klubovima.

ZABAVA ZA SVE

 

Neka ti ništa ne stane na put! Doživi sve što Osijek nudi…sam/a, s romantičnim partnerom ili grupom prijatelja. S kime god posjetio/la Osijek, bit će to zasigurno provod za pamćenje!

DRUGI POSTOVI NA BLOGU

hrHrvatski